If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги въпроса ми е такъв: трябва ли на динамото да имам демпферна шайба или може и да нямам? Дали в Италия преди да взема колата не са правили магарии
Колата ми е 1.9 жтд
Колеги въпроса ми е такъв: трябва ли на динамото да имам демпферна шайба или може и да нямам? Дали в Италия преди да взема колата не са правили магарии
Колата ми е 1.9 жтд
Колега,"динама" има на велосипедите, колата ти е с алтернатор.Шайбата му трябва да е с еднопосочен центробежен съединител или т.нар. фрайлауф.Демпферна е шайбата на коляновия вал.
Колега,"динама" има на велосипедите, колата ти е с алтернатор.Шайбата му трябва да е с еднопосочен центробежен съединител или т.нар. фрайлауф.Демпферна е шайбата на коляновия вал.
въпроса ми беше дали трябва да е с еднопосочен центробежен съединител или т.нар. фрайлауф или може да е с обикновена, защото при мен е обикновена, а на един приятел има фрайлауф но явно жтд-то му е по нов модел и даже ремъка е разположен по различен начин?
Comment